Harry Stals
Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Harry Stals en sinds 1990 houd ik mij bezig met voetreflexologie.
In 1988 zijn mijn vrouw Conny en ik in Heerhugowaard gestart met Isidis, school voor astrologie en numerologie en praktijk voor alternatieve geneeswijzen. Een mond vol, maar we deden dan ook heel veel. Conny gaf een opleiding astrologie, maakte en interpreteerde astrologische horoscopen, was Bach-bloesemtherapeut, Reikimaster en voetreflexoloog. En
ik gaf een cursus numerologie, interpreteerde numerologische (levensloop) horoscopen, was magnetiseur, Reikimaster en voetreflexoloog. We waren de eersten die een cursus voetreflexologie gaven in het gebied boven het Noordzeekanaal.
En natuurlijk was er ons gezinsleven met vier kinderen (jongens). Maar we waren vol energie en konden ons op alle vlakken volledig inzetten.
Op 12 mei 2003 is Conny overleden. Inmiddels ben ik hertrouwd met Yvonne, wonen de jongens op zichzelf en zijn we sinds augustus 2016 oma en opa. Naast voetreflexologie houd ik mij bezig met het maken, onderhouden en hosten van websites (harvon.nl), heb ik muziek gecomponeerd (herel.nl) en werk ik als applicatiebeheerder in de maatschappelijke
dienstverlenening en als consultant voor een softwarebedrijf.
Mijn eigen bedrijf heet Harvon, waaronder Orion Voetreflexologie en Herel vallen.
Ik ben te bereiken via harry@orion-voetreflexologie.nl of telefonisch via 06-215 289 68.

 

Bewaren


Workshop Voetreflexologie

Een aantal keer per jaar geef ik een workshop van 1 dag waarin je de eenvoud van
voetreflexologie leert. Door het geven van impulsen op de voeten ontstaat er balans tussen
lichaam en geest, waardoor innerlijke rust ontstaat en daarmee het zelfgenezend vermogen
wordt geactiveerd. Deze workshop kan een welkome aanvulling en verrijking zijn voor
therapeuten, pedicures en masseurs, maar ook voor vrienden en vriendinnen, partners,
ouders, collega’s en mantelzorgers is het een verrijking.

De workshop bestaat onder andere uit:
 Een korte beschrijving van de geschiedenis van de voetreflexologie.
 Uitleg over waar de reflexpunten zitten op de voeten.
 Uitleg over hoe de reflexpunten te behandelen.
 Het bekijken van een live demonstratie.
 Het ontvangen van een behandeling.
 Het geven van een behandeling.

De workshop:
 Wordt aan maximaal 8 personen gegeven.
 Wordt op een zaterdag of zondag van 10:00 uur tot ongeveer 16:30 uur gegeven.
 Is inclusief koffie, thee en lunch.

Na de workshop ontvang je een naslagboekje en een certificaat.

Iedereen van 18 jaar of ouder kan zich inschrijven voor de workshop. Er is geen
vooropleiding of specifieke kennis nodig.

De laatste workshop van 2017 wordt gegeven op 18 november.
Enthousiast geworden? Meer informatie vind je op 
www.orion-voetreflexologie.nl.
Heb je nog vragen? Mail mij: harry@orion-voetreflexologie.nl.
Wil je mijn stem eens horen? Bel mij: 06-215 289 68.


kracht-door-verbinding-baai
De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai