alkmaar-header


 

Marja Ligterink

Na jaren lang gewerkt te hebben als loopbaanadviseur en later als remedial teacher in het onderwijs, ben ik burn-out geraakt. Ook de persoonlijke verliezen van dierbaren in mijn leven hebben me gevormd. In het werken met mensen met verlieservaringen heb ik nieuwe zingeving en nieuwe energie gevonden. Ik werk en leef vanuit mijn gevoeligheid wat zich uit in diep kunnen luisteren en voelen. Zo weet ik snel wat er met iemand aan de hand is en hoe ik verder kan helpen.
>>lees meer over Marja>>


Marga Willemse

Mijn naam is Marga Willemse, ik ben verbonden aan de Biodanzaschool Amsterdam en Vereniging Biodanzadocenten Nederland en ik geef les onder supervisie vanaf september 2015.  Ik ben met Biodanza begonnen in 2008 en via de dans en bewegingen en het contact leer ik mezelf steeds meer kennen. Het brengt mij in balans, leert mij dicht bij mezelf te blijven, aanwezig te zijn, mijn hart te openen, vergroot mijn zelfvertrouwen, leert mij contact en verbinding aan te gaan. Dit alles maakt mijn leven rijker en veelkleurig en wil ik graag met mensen delen. In mijn/onze lessen zorg ik voor een veilige plek waar mensen zich kunnen openen en kunnen genieten. >>lees meer over Marga en Biodanza>>


 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai