Abtal van Stralen
Hallo, ik ben Abtal. Ooit ben ik begonnen met yoga om te leren omgaan met mijn emoties. Ik heb allerlei lessen en workshops gevolgd, ook heb ik de opleidingen voor power yoga, deugden yoga en yin yoga gevolgd. Mijn zoektocht werd mijn pad en mijn passie. Yoga helpt me om in beweging en balans te blijven, zowel op geestelijk als op lichamelijk gebied. ”Yoga is kort gezegd "My way of Life". Bedrijf: Prana Yoga - Email: abtaladi@gmail.com - Tel: 06 50540986 - Website: www.pranayoga.nl.

 
Bewaren

Yoga is een verrijking, een manier om jezelf te ontwikkelen en je leven te leven zoals je dat wilt! In deugdenyoga  start elke les met het lezen van een deugdenkaart waardoor je meer komt te weten over de diepere betekenis van die deugd. Na het lezen van de deugd en indien gewenst van gedachten wisselen wat de deugd voor je betekent, starten we met een zittende meditatie. Daarna doen we yogahoudingen en sluiten we af met een liggende ontspanningsmeditatie.

In Yin Yoga blijf je tussen 3 en 5 minuten in een bepaalde houding met een bepaald aandachtsgebied. Dat is meestal de onderrug, heupen en de benen. Je blijft lang in een houding om bij de diepere lagen van je lichaam zoals bindweefsel te komen. In Yin Yoga verloopt alles langzaam en rustig, je neemt er de tijd voor je lichaam en je gevoel. Yin Yoga bevat veel elementen van mindfulness en heeft een meditatief effect. Eenwording van lichaam, geest en ziel, dat is wat je met yoga kan bereiken.

Ik  kan je nog meer vertellen over yoga, maar omdat je yoga vooral moet ervaren nodig ik je uit voor een gratis proefles! Voor lestijden en tarieven kunt u kijken op www.pranaenyoga.nl, heb je vragen dan kun je mij mailen abtaladi@gmail.com en voor persoonlijk contact ben ik bereikbaar op 06  50540986.


  


kracht-door-verbinding-baai
De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai