Astrid Strooper
Ik ben Astrid en ik heb veel tegenslagen en moeilijke periodes in mijn leven gehad. Mijn creativiteit heeft mij op de been gehouden, ik leerde hoe ik mijn emoties kon uiten. Via meditatie en schilderen op muziek. Het intuïtief  werken met diverse materialen heeft mij veel gebracht, inzichten werden helder, er kwam rust en ruimte voor nieuwe energie. Met de gedachten, 'als het voor mij werkt, werkt het ook voor een ander, ben ik verder gaan werken en uiteindelijk mijn eigen atelier begonnen. Bedrijf: A.A.S-Creativity - Email: info@aas-creativity.nl - Tel: 06 16604325 - Website: www.aas-creativity.nl

 

A.A.S-Creativity - Creatieve consulten, Cursussen en workshops gegeven van hart tot hart

Mijn creativiteit heeft mij op de been gehouden en ik leerde hoe ik mijn in de weg zittende emoties kon uiten. Via meditatie en schilderen op muziek. Het intuïtief werken met diverse materialen heeft mij veel gebracht. Mijn inzichten werden helder, er kwam rust en ruimte voor nieuwe energie. Met de gedachten, als het voor mij werkt, werkt het ook voor anderen. ben ik verder gegaan. Vanuit mijn ervaringen, mijn spw achtergrond en mijn levenslessen ben ik programma’s gaan ontwikkelen om emoties te kunnen uiten zonder dat er woorden nodig zijn. Een programma om te ontspannen.

'Creatief consult'

Alles is niet altijd even duidelijk. Laat dat met creativiteit duidelijk worden. Door middel van het werken met inkt en andere creatieve materialen komt er helderheid in de situatie waarin jij je bevindt. 
Wil jij aan de hand van jou eigen werkstuk de antwoorden vinden?
En een tastbaar eindresultaat mee naar huis?

Na een inleidend gesprekje ga je op een creatieve wijze aan de hand van jouw vraag aan het werk.
Je gaat werken met inkt op een intuïtieve manier waardoor zichtbaar wordt wat jou bezig houdt. Dit wordt duidelijk door de betekenis van vorm en kleur. Op gevoel kies jij zelf de kleuren en ontdekt zelf de vormen in de inkt. 

Inkt is een niet te beïnvloeden materiaal waardoor het niet door het denken beïnvloed wordt. Daarna kan het geheel met andere materialen worden verduidelijkt of verzacht naar gelang hetgeen nodig is. Ook kunnen er dan nieuwe kleuren of vormen worden toegevoegd.

Tijdens een vervolg consult is het mogelijk om aan de gang te gaan met een moodboard om zo de wenselijke situatie tot uiting te brengen. Ook dit moodboard zal op intuïtieve wijze tot stand worden gebracht.

De consulten vinden plaats in een veilige omgeving.
De kosten voor dit persoonlijke consult zijn 40,- euro per uur.

'Creating Balance',
Deze cursus leert je om te leven van uit je hart. Met verf breng je emoties over op doek, dat jouw gevoel gezien en doorleefd mag worden. Bewust worden van waar, wat en hoe gevoelens je beïnvloeden en het loslaten van deze gevoelens. Luisteren naar je gevoel.  Geblokkeerde energie komt eenvoudig vrij, jouw zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd. Het geeft je energie, brengt je rust en ontspanning en is heilzaam voor lichaam en geest. 'Creating Balance' nodigt je uit om je gevoelens te leren kennen op een diep niveau en om te leven vanuit jouw kracht.

'Art to Relax'
Is een ontspannings-programma gebaseerd op zentangle waarbij je intuïtief tekent binnen een kader. Aan de hand van een thema en de herhaling van de gekozen patronen kom je in een rustgevende flow en verdwijnen zorgen. Tijdens deze lessen oefen je eerst de verschillende patronen voordat je deze gebruikt. Het bied je rust, concentratie en volledige ontspanning.

'Creating Balance' en 'Art to Relax', vullen elkaar perfect aan, een combinatie in het volgen van deze workshops geeft je een helende boost. Door het uiten van emoties als boosheid, verdriet, onmacht, creëer je ruimte en openingen om liefde voor jezelf te ontvangen, breng jezelf tot rust in het moment, harmonie en kracht om jezelf dat plekje te geven die je verdient.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.aas-creativity.nl. Voor vragen en aanmelden voor een cursus mail je naar info@aas-creativity.nl.kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai