Sabina Beenen Kesselaar
Mijn naam is Sabina Kesselaar ik ben 38 jaar en kom uit Oostzaan. Nadat ik in 2013 onverwachts ontslagen werd bij een bedrijf waar ik op dat moment 7 jaar met plezier gewerkt had, stond mijn leven op zijn kop. Gelukkig kwam ik door een lieve vriendin in aanraking met Reiki. En wat was dat een redding. De liefde die ik niet meer kon voelen kreeg ik terug. Ik leerde dat ik mezelf liefde kon geven. Doordat ik geleidelijk aan mezelf weer vond werden mijn wensen om een eigen bedrijf op te starten ook duidelijk... Luna Sanco. Meer info via Facebook Luna Sanco.

Bewaren


Wat Luna Sanco voor jou kan betekenen?

We hebben allemaal wel het gevoel ergens diep verdrietig over te zijn. Omdat we iemand hebben verloren, een relatie te hebben beëindigd of ontslagen te zijn. Allemaal omstandigheden waar aardig wat emoties bij los komen. Emoties die we in eerste instantie niet willen of kunnen tonen, begrijpen of bewust van zijn. Of misschien op dat moment niet eens voelen. Tuurlijk zijn we even teleurgesteld of verdrietig, maar we gaan vaak door met ons leven zonder er bij stil te staan wat de gebeurtenis echt bij ons heeft los gemaakt. Er  kan een moment komen waarbij al die emoties van die 'ene' gebeurtenis terug komen. Al besef je misschien niet meteen dat het daar nog aan kan liggen, dat je ineens van slag bent en bent vermoeid. Voel je je niet goed genoeg meer na je ontslag of je ziekte verandert jou of je partner zo dat je even niet meer weet wie je bent of wat je wilt. En als je een dierbare bent verloren kan ook dat verdriet en gemis op een later moment terug komen. En voel je je zonder verklaarbare reden eenzaam...

Luna Sanco
Luna betekent Maan. Ik ben heel gevoelig voor de energie van de maan en heb een sterke aantrekkingskracht met Italië. Vandaar dat ik gekozen heb voor de Latijnse vertaling van het woord maan Luna. Sanco bestaat uit de eerste letter van mijn naam en de eerste twee letters van de namen van mijn kinderen, Angelina en Collin. Ik werk samen met mijn lieve vriendin Martina van MoonFeelings. Momenteel geven wij gezamenlijk workshops en trainingen en ondernemen dit vanuit Baai te Heerhugowaard.

Luna Sanco kan jou helpen
Ik bied trainingstrajecten aan waarbij oa reiki en encaustic art aan het bod komen. Daarnaast geef ik diverse workshops en is alles wat in een trainingstraject aanbod komt ook los te boeken. We starten met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek en van daaruit kijken we wat je nodig hebt en wat je zou willen.
 
Ben je nieuwsgierig geworden wat Luna Sanco nog meer te bieden heeft?
Neem dan eens een kijkje op mijn Facebookpagina Luna Sanco. Hierop staan enkele gratis schrijfoefeningen, zo kun je alvast een idee krijgen wat er mogelijk is. Alles is gericht op de unieke jij als persoon. Jij weet zelf wat het best bij je past, niemand kent je zo goed als jijzelf. En jij weet en voelt het beste aan wat je gebruiken kan.

Luna Sanco biedt jou: Een handvat om (be)grip te krijgen op je leven. Mogelijkheden te benutten die op je pad komen.  Je eigen coach te worden... Jij alleen bent het die regie over je eigen leven heeft.
 
Ik kijk naar je uit. Je bent welkom
Namaste ❤
Sabina


 

Bewaren

Bewaren


kracht-door-verbinding-baai
De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai