Ria Nagel
Ik ben Ria Nagel en ik ben meditatielerares en retraite begeleider. Mijn opleiding tot professioneel meditatielerares deed ik in Amsterdam bij het Nederlof Instituut en rondde ik begin 2014 af.  Sindsdien geef ik met veel voldoening meditatielessen. Leidraad in mijn leven zijn de vragen: "Hoe vind ik elke dag opnieuw een goed evenwicht tussen rust en activiteit?" en: "Hoe heb ik mezelf onvoorwaardelijk lief?" Bedrijf: Ankerplaats - tel: 06-12119501 - info-at-jerustterugdoorstilte.nl - www.jerustterugdoorstilte.nl

logo-ankerplaats

Mijn bedrijf heet Ankerplaats
Een ankerplaats is een plek waar je je anker uitgooit, om te rusten, te genieten, te herstellen en opnieuw je richting te bepalen. En precies dat wil ik met mijn Ankerplaats bieden: een plek op te stoppen, te rusten en te helen. Een plek om te stilstand te komen en innerlijk je anker uit te gooien. In Ankerplaats bied ik verschillende manieren om tot stilstand te komen, te bezinnen en te rusten:

- Wekelijkse meditatielessen
- Meditatie-expressie dagen
- Meerdaagse eigentijdse stilte retraites
- Retraitedagen
- Fotogedichten

In centrum Baai geef ik de meditatielessen en meditatie-expressie dagen. Over de andere activiteiten kun je op mijn website meer lezen.

Meditatielessen:
Meditatie is het beoefenen van opmerkzaamheid. Het is aanwezig zijn, met jezelf, met wat er op dit moment in je en om je heen gebeurt. Dit opmerken, met aandacht en het oog van een liefdevolle waarnemer. Door zo te mediteren vind je een veilige ankerplaats binnen in jezelf!
De basis van de lessen is mindfulness, zelfcompassie en aandachtig lichaamswerk. De lessen zijn een fijne mix van ontspanningsoefeningen, bewegen op muziek, allerlei zit- of ligmeditaties in stilte en actieve vormen van meditatie. De lessen hebben altijd een thema zoals bijv. vertrouwen, waarnemen of kracht. Ook als je geen ervaring hebt met mediteren kun je meedoen.

Het effect van de lessen:
- Je wordt je bewust van je lichaam, geest en je emoties.
- Helpt je lichaam (het autonome zenuwstelsel) te herstellen.
- Brengt je van je hoofd naar je lijf
- Maakt je bewust van je patronen, geeft inzichten.
- Leert je liefdevol omgaan met jezelf.

Meditatie-expressiedagen:
Deze dagen geef ik samen met tekentherapeute Inge de Jong. De dagen een thema, bijvoorbeeld: "Laat het maar stromen". Naast mediteren gaan we schilderen waarbij de aandacht niet licht op het mooi maar op je innerlijk proces. Het zijn dagen van rust, ontspanning, plezier en mooie inzichten.

Voor meer informatie en vragen over Ankerplaats, ga naar www.jerustterugdoorstilte.nl of bel voor persoonlijk contact, tel: 06-12119501.


 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai