Ria Nagel

Ik ben Ria Nagel en ik ben meditatielerares en retraite begeleider. Mijn opleiding tot professioneel meditatielerares deed ik in Amsterdam bij het Nederlof Instituut en rondde ik begin 2014 af. Sindsdien geef ik met veel voldoening meditatielessen. Leidraad in mijn leven zijn de vragen: "Hoe vind ik elke dag opnieuw een goed evenwicht tussen rust en activiteit?" en "Hoe heb ik mezelf onvoorwaardelijk lief?". >>Lees meer over Ria>>


 


 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai