ZUID SCHARWOUDE


 

Willeke de Paauw

Even voorstellen, mijn naam is Willeke de Paauw-Outshoorn. Vanaf dat ik een klein meisje was wist ik dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik zag en voelde de energie om alles en iedereen heen. Gelukkig groeide ik op in een gezin waar dit allemaal heel normaal was en kon ik mezelf ontwikkelen tot wie ik nu BEN... een Healer.! >>Lees meer over Willeke>>


 


 


kracht-door-verbinding-baai
De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai