Willeke de Paauw
Ik ben Willeke de Paauw, ben 51 jaar oud en heb een healingpraktijk in Zuid Scharwoude. Van jongs af aan voelde en zag ik de energie om alles en iedereen heen. Toen ik wat ouder werd, werd mijn gaven steeds sterker en voelde ik dat ik daarmee graag aan de slag wilde om mensen te helpen. Bedrijf: Healingpraktijk Willeke de Paauw - Mail: w.depaauw@quicknet.nl Tel: 06 53346343.
Website:
www.healingpraktijkwillekedepaauw.weebly.com

 

Healingpraktijk Willeke de Paauw

Ik noem mijzelf een energetisch therapeut omdat al mijn behandelingen draaien om energie. Ik werk sterk vanuit mijn intuïtie en gebruik diverse energetische technieken met het doel om het zelfgenezend vermogen van de mens weer op de rit te krijgen Tevens coach ik graag jong en oud, d.m.v. technieken vanuit de NLP en via gesprekken van hart tot hart hoop ik mensen op weg te helpen naar o.a. genezing, bewustwording en geluk.

Je kunt bij mij terecht voor verschillende behandelingen:
- Klankschalen sessie
- Reiki/Healing
- Aura en Chakra behandelingen
- Acupressuur
- Intuïtieve massage
- Hotstone massage
- NLP sessies

Ondersteunende methodes die ik gebruik zijn:
- Helende reis
- Inspiratie kaarten
- Energie essences
- Edelstenen

Cursussen en workshops:
- Intuïtieve ontwikkeling basis en vervolg
- Mayakalender
- Cursus en coaching, 'Leven in de nieuwe tijd'
- Healing
- Stralen cursus
- Tarot cursus
- Engelen cursus
- Verdiepinscursus spiritualiteit
- Workshop Avalon Healing
- Intuitieve wasschilderijtjes maken

Meditatie inloopavonden:
Spirituele onderwerpen komen aan bod, heerlijk ontspannen!

Voor meer informatie en vragen kun je me mailen w.depaauw@quicknet.nl, voor een persoonlijk contact 06 53346343 of ga naar www.healingpraktijkwillekedepaauw.weebly.com.kracht-door-verbinding-baai
De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai