Welkom bij  'Adem Atelier Hollands Kroon'
Mijn naam is Bert Scholte en ik ben transformerend ademcoach en heb mijn praktijk aan huis in Breezand.
Ik ben 56 jaar,  in relatie en heb twee kinderen, een meisje en een jongen.
In mijn vrije tijd maak ik met veel passie en geduld stenen beelden.
Na persoonlijke tegenslagen in mijn leven ben ik een proces van persoonlijke ontwikkeling gestart, een zoektocht naar wie ik werkelijk ben en wat ik mag betekenen voor de mensen om mij heen. Waar word ik blij van, waar ligt mijn passie?
In deze mooie tocht van verdieping, heling, groei en meer en meer in contact komen met mijn eigen gevoel en zelfliefde, kwam ik in contact met coaching en ademwerk.
Specifiek Transformerende Adem Coaching sprak mij aan omdat daarin coaching en ademwerk worden gecombineerd.
Ik heb een opleiding bij Anke Verstappen Coaching (https://ankeverstappencoaching.nl)  gevolgd en ik ontvang je graag als klant in mijn voormalige beeldhouw atelier dat getransformeerd is in een warme, veilige plek voor jou.
Zit jij vast in patronen, heb jij last van spanningen, buikklachten, nekklachten, ben je een pleaser, niet lief voor jezelf, onzeker, begrijp je soms niet waarom je iets doet of juist iets laat, waarom kom je niet voor jezelf op, blijf je hangen aan niet voedende relaties?
Middels één sessie of een traject van meerdere Transformerende Ademsessies help ik jezelf bevrijden van deze patronen.

Wat bied ik jou?

Voor dit Transformerende Ademwerk voel ik een diepe passie, ik doe dit werk met liefde en volledige aandacht voor jou als klant om jou te helpen jezelf te helen.

Ik bied je een veilige en warme setting. Mijn volle aanwezigheid en aandacht is in dienst van jou.

 

Wat mag jij van een Transformerende Ademsessie verwachten?

Nadat je geland bent in mijn praktijk start ik met een uitleg over de verschillende fasen van de Transformerende Ademsessie.

Door middel van een coach gesprek komen wij samen tot jouw verlangen en wat je los te laten hebt om dat verlangen uit te laten komen.

Via een verbonden intensieve ademhaling help ik je om oude, niet meer werkende overlevingsstrategieën (bijvoorbeeld jezelf klein houden), beperkende overtuigingen (ik mag niet te veel aan mezelf denken!) los te laten.

We gebruiken jouw ademhaling (zuurstof) voor jouw heling (ik verander niets aan je je adempatroon!).

 

Wat brengt het jou?   

Je zult merken dat er na de Ademsessies subtiele, (bijna onbewuste) veranderingen in je eigen gedrag gaan optreden.

Je zult je sterker, meer gegrond, zelfverzekerder, meer ontspannen voelen en daardoor met meer zelfliefde in het leven gaan staan.

Je hebt daarmee letterlijk meer (adem) ruimte voor jezelf gecreëerd.

Wat typeert mij?

Om mijzelf te benoemen met wat kernwoorden: verbinder, aandachtig, rustig, afgestemd, tantra, liefdevol, luisterend, respectvol, ademwerk, coach, beeldhouwer.

Ik geeft incidenteel ook heerlijke lomi lomi massages. Ik heb bij Ricardo Balkhoven (https://wowricardo.com/) de vierdaagse basis training en diverse workshops gevolgd.

Wil je een afspraak inplannen of meer informatie over de transformerende ademsessie en informatie over tarieven dan kun je mij bereiken via onderstaande gegevens:

Bert Scholte

Adem Atelier Hollands Kroon, Zandvaart 76, 1764 NT  Breezand

Telefoon: 06-44378138


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai