Vanessa Koomen
Door mijn goede verbinding met boven, mijn enthousiasme en positiviteit ben ik in staat je met een fijn gevoel, rust en meer helderheid en inzichten naar huis te laten gaan.
Zaken worden duidelijk en er zijn liefdevolle boodschappen van je overledenen doorgegeven. Liefdevol en hartverwarmend, dat is mijn motto. Mijn lijfspreuk is: Spiritualiteit met 2 benen op de grond, want spiritualiteit hoeft niet zweverig te zijn. Ik woon in Spanbroek en mijn bezoekadres is in Heerhugowaard. Indien gewenst kan ik ook op locatie komen. Er komen ook mooie workshops aan! Je bent van harte welkom bij Spiritueel Centrum De Vlindertuin! Ik help je graag.

 

 

 

 


Reading | Healing | Reiki mens & dier | Dierencommunicatie | Engelenkaarten | Edelstenen | Workshops & Cursussen

Voor contact kun je bellen, appen of mailen 0645616471 / info@spiritueelcentrumdevlindertuin.nl | www.spiritueelcentrumdevlindertuin.nlkracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai