LUTJEWINKEL


 

Rineke Zaal

Hallo, mijn naam is Rineke Zaal.
Sinds november 2022 woon ik in Lutjewinkel, samen met mijn man Sjaak, mijn 2 katten Bert en Romy en 4 kippen (naamloos) en hun haan die Hendrik heet. We kunnen ons hier helemaal uitleven in huis en tuin, we doen heel veel kluswerk zelf en genieten daar enorm van. Daarnaast mag er gewerkt worden, dat is niet erg, want mijn werk is ook mijn passie.
Ik ben mijn praktijk Artemis (Godin van de Maan) in 2006 begonnen in mijn vorige woonplaats Graft, met de intentie om mensen te laten voelen en het belang te leren kennen van het gevoel ontspanning te brengen in lichaam en geest.


Met alle door de jaren heen ontwikkelde kennis en technieken, is dit wat ik te bieden heb:
 Energetische Massagesessie

Een ontspanningsmoment met helende functies op geestelijk en/of lichamelijk gebied. Ik werk in je energieveld en aan je lichaam. Elke sessie is persoonlijk en voor iedereen zal het andere onderdelen bevatten. Ik breng je weer in contact met je zelfgenezend vermogen, odat jijzelf een groot aandeel in je genezing hebt. Een samenwerking dus!

 Healing en Herverbinding

Dit is een onderdeel van mijn energetische massage maar kan ook als losstaande sessie ervaren worden. Deze behandeling is gebaseerd op The Reconnection van dr. Eric Pearl.
Het zorgt ervoor dat je meer in contact met je eigen kracht komt en meer in verbinding met de energie van het universum. En vaak zijn je klachten verminderd. En soms zijn je klachten weg. En soms krijg je toegang tot iets, gebeurt er iets wat je niet had verwacht.

Met welke klachten kan ik je helpen:
- Pijnlijke spieren en/of gewrichten
- Klachten door bijv. frozen shoulder, slijmbeursontsteking, tennis- of golfarm
- Geestelijke klachten
- Laag in energie

- Burn out
- Gedragsproblemen als bijv. ADHD, ADD, PDD NOS
- Hooggevoeligheid
- Hoofdpijn
- Overgangsklachten

Je kunt ook workshops en cursussen bij me volgen. Ik draag graag mijn kennis over, op healinggebied of intuitieve ontwikkeling. Een avondje ontspannen via geleide meditatie is ook mogelijk. Alles in kleine groep, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Neem gerust een kijkje op mijn pas vernieuwde website www.artemispraktijk.nl
Wie weet, ontmoeten we elkaar!

Warme groet,
Rineke, Praktijk Artemiskracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai