Annemieke Blom 
Sinds 1992 ben ik werkzaam als Natuurgeneeskundig therapeut. In mijn praktijk maak ik gebruik van voetreflextherapie, NEI-therapie en Access Bars™. Tevens ben ik slaapcoach om mensen met slaapproblemen beter te leren slapen.
Praktijknaam: Heel Natuurlijk – Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Emailadres: info@annemiekeblom.nl
Telefoon: 06-23126782
Website: annemiekeblom.nl 

 


Ik werk vanuit een holistische visie. Dit houdt in dat een mens meer is dan alleen een fysiek lichaam. Lichaam en geest moeten in balans zijn.
Is die balans er niet, dan kan het zelfhelend vermogen zijn werk niet goed doen en ontstaan er klachten.
Voor mij is het heel helder dat wanneer er goed naar jou als compleet mens wordt gekeken, jijzelf gaat leren luisteren naar de signalen van je lichaam. Wat heeft die pijn of ongemak jou te vertellen? Als je daar een duidelijk inzicht in hebt gekregen ben je niet alleen van je pijnklacht af maar sta je sterker of beter in het leven.
Zo door de jaren heen ben ik steeds meer geraakt door een bepaald facet van ons dagelijks leven, namelijk de slaap.
De slaap is heel complex, maar ongelofelijk mooi! Het bijzondere van de slaap is voor mij dat je tijdens het slapen je nergens van bewust bent, maar dat er toch van alles in je hersenen en lichaam gebeurt. Ik blijf dat fascinerend vinden.
Het onderwerp slaap en de aanpak van slaapproblemen heeft inmiddels een belangrijke plek in mijn praktijk gekregen. En niet alleen vanwege mijn eigen fascinatie maar ook omdat slaap zo ontzettend belangrijk is voor het herstel van je lichaam.
In mijn manier van werken bekijk ik niet alleen jouw klacht, maar is jouw verhaal als mens voor mij net zo belangrijk. Ik luister in alle rust naar wat jij en je lichaam nu daadwerkelijk te vertellen hebben.
Zo voel je je gehoord en begrepen. Samen werken we aan een compleet herstel.


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai