Gabrielle Baij 
Vanuit een achtergrond als personeelsadviseur heb ik in 2001 het roer omgegooid. Sinds die tijd ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam en heb ik BAAI - Kracht door verbinding opgericht.
Als oprichtster voer ik de administratie voor Baai, ben ik netwerkbeheerster en organiseer ik evenementen. Daarnaast deel ik mijn talenten en passie door middel van opleidingen, cursussen, workshops, (Loopbaan)coaching, healing, reading en edelstenen.
Bedrijf: Baai.nu. Tel: 06-33653694
Email: gabrielle.baij@gmail.com. LinkedIn; Gabrielle Baij

 

 


In 2001 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in (loopbaan)coaching, online coaching en healing. 
Toen ik begon met mijn eigen praktijk merkte ik dat ik heel goed ben in het begeleiden/coachen van mensen in hun loopbaan, bewustwording, en in healing. Die dingen waar mijn passie ligt.

Waar ligt jouw passie? Hoe kom je er achter wat je wilt en hoe vaak kijk je naar jezelf? Weet je waar je knelpunten liggen? Weet je wat je blokkeert om te doen wat jij graag wilt? Weet je waar je grens ligt? Allemaal dingen die belangrijk zijn op je weg om te doen wat jij graag wilt: je passie volgen.

Ik begeleid je in je proces waardoor we niet alleen kijken naar wat jouw passie is, wat jouw kwaliteiten zijn, maar ook waar jouw knelpunten liggen en hoe die opgelost kunnen worden.

Om mensen op weg te helpen in de huidige arbeidsmarkt die door corona flink anders geworden is, krijg je van de overheid vanaf augustus de mogelijkheid om een gratis Ontwikkeladvies te doen. Dat betekent dat je 3 gesprekken met een loopbaancoach hebt en een persoonlijke arbeidsmarktscan krijgt, om je mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt in kaart te brengen. Het enige wat je hoeft te doen om daar voor in aanmerking te komen, is je aan te melden bij een erkend loopbaancoach. Dat kan dus ook bij mij.

Omdat ik naast de gesprekken je ook opdrachten voor thuis mee geef, houden we zelfs tijd over om eventuele beperkende gevoelens, gedachten en/of patronen te onderkennen en los te laten. Je zult merken dat je daarna veel makkelijker, bijna als vanzelf, nieuwe en betere patronen opbouwt. Dat gaat snel en werkt blijvend. Dit stukje is vrij uniek voor mijn werkwijze.

Lijkt het Ontwikkeladvies je wat? Meld je dan alvast aan. Het aantal mensen dat aan de regeling mee kan doen is beperkt. Mijn agenda ook. Dus als je interesse hebt, mail me dan op info@baai.nu.

Vermeld  in je mail je naam, telefoonnummer en op welke dagen of dagdelen je ruimte hebt voor de coaching.


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai