Gabrielle Baij 
Vanuit een achtergrond als personeelsadviseur heb ik in 2001 het roer omgegooid. Sinds die tijd ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam en heb ik BAAI - Kracht door verbinding opgericht.
Als oprichtster voer ik de administratie voor Baai, ben ik netwerkbeheerster en organiseer ik evenementen. Daarnaast deel ik mijn talenten en passie door middel van
Businesscoaching, opleidingen, cursussen, workshops, healing, reading en edelstenen.
Bedrijf: Baai.nu. Tel: 06-33653694
Email: gabrielle.baij@gmail.com. LinkedIn; Gabrielle Baij

 

 


In 2001 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in businesscoaching, online coaching en healing.
Toen ik begon met mijn eigen praktijk merkte ik dat ik heel goed ben in het begeleiden/coachen van mensen in hun loopbaan, bewustwording, en in healing. Daarnaast in het doorgeven van mijn kennis middels opleidingen en workshops. Die dingen waar mijn passie ligt.

Waar ligt jouw passie? Hoe kom je er achter wat je wilt en hoe vaak kijk je naar jezelf? Weet je waar je knelpunten liggen? Weet je wat je blokkeert om te doen wat jij graag wilt? Weet je waar je grens ligt? Allemaal dingen die belangrijk zijn op je weg om te doen wat jij graag wilt: je passie volgen.

Ik begeleid je in je proces waardoor we niet alleen kijken naar wat jouw passie is, wat jouw kwaliteiten zijn, maar ook waar jouw knelpunten liggen en hoe die opgelost kunnen worden.


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai