broek-op-langedijk-header


 

Irma van der Wilt- Weernink

Gevoel en intuïtie zijn mijn hele leven al sterk aanwezig geweest. Vanuit mijn opvoeding werd er nooit gesproken over Intuïtie of gevoel hoewel dit bij mij wel sterk aanwezig was liep ik hier op vast. En ben ik begonnen aan de opleiding voor Healing & Reading om mijzelf te leren kennen en uiteindelijk meer te ontwikkelen. Tijdens deze opleiding kreeg ik meer inzicht in het leven en in mijzelf. Het heeft mij geholpen bewust te worden van bepaalde patronen en overtuigingen in mijn leven. Om mijzelf nog meer te verdiepen in persoonlijke processen heb ik in 2015 de opleiding voor numerologie gevolgd en afgerond. Ik geef nu zelf workshops in persoonlijke ontwikkeling, familie- & systeemopstellingen, numerologie, Reading en Healing. Bedrijf: IFSO-opstellingen - Email: info@ifso-opstellingen.nl - Tel: 06 23542885 - www.ifso-opstellingen.nl. >>Lees meer over Irma>>


 


 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai