Dagmar van Doorn - Praktijk voor energiehealing
Als energetisch therapeut help ik mensen zichzelf helen. Dat doe je uiteindelijk zelf, want als healer ben ik puur de vertaler en trigger van en voor jouw onderbewustzijn. Tijdens de healing/behandeling (op basis van o.a. Access Bars®, Pranic Healing en Reiki methodieken) geef ik persoonlijk boodschappen door en help ik jouw energielichaam helen van oude, beperkende gedachten, gevoelens, situaties en of connecties/relaties. Het resultaat? Jij bent in staat om daadwerkelijk zelf de touwtjes in handen te hebben. Want met de persoonlijke inzichten en jouw ‘geheelde’ energielichaam/aura kun jij je sterker verbinden met je ware zelf. Met een energiehealing of behandeling vergroot je werkelijk jouw vermogens om jouzelf te helen. 
Meer informatie: www.dagmarvandoorn.com | info@dagmarvandoorn.com | 06 46202787

 


Over Dagmar

Wat nu als jouw lijf jou iets wilt vertellen? Luister je daar dan naar? Dat deed ik liever niet, want dat lijf wilde namelijk niet wat mijn hoofd wilde. En toch, was dat exact wat ik had te doen. Mijn lichaam bleek namelijk oneindig veel slimmer dan mijn hoofd. Ondanks doeltreffende psychische hulp toen ik ziek werd, miste ik de antwoorden op waarom ik mij nog steeds zo vreselijk bleef voelen. Wat was de aanleiding, en beter hoe kan ík mijzelf beter maken? Want niet iedere methode, raad of advies is op mij van toepassing. Door een vriendin kwam ik in aanraking met holistische en energetische therapieën. Dat was zo mindblowing omdat ik eindelijk antwoorden kreeg op wat mij te doen stond en wat nu de oorzaak van mijn ziektes waren. Al die tijd was mijn lichaam en mijn energie mij aan het vertellen wat ik te doen had! Dat geweldige inzicht wil ik delen met anderen. Ik wil anderen helpen om te rade te gaan bij zichzelf. Want alle oplossingen liggen al besloten in jezelf.

Waarmee kun je bij mij terecht?

Denk aan burn-outs, verslavingen, PTSS tot hoog gevoeligheid of persoonlijke ontwikkeling. Of je nu fysieke, mentale, emotionele of energetische/spirituele vraag hebt, energiebehandelingen zijn voor elk vraagstuk of aanleiding geschikt. De healing is persoonlijk en daarom komt altijd aan bod waar op dat moment voor jou hulp, aandacht en heling bij nodig is.

Wanneer heb ik een healing of behandeling nodig? 

Blokkades in jouw energie merk je heel direct in jouw fysieke leven. Dat zijn partners die je aantrekt, banen die mislukken, of slechte gedachten die je maar over jezelf blijft denken. En dat geeft je een rotgevoel of zwaarte waardoor je maar niet vooruitkomt. Er is een cirkel waar je graag uit wilt stappen en alleen kom je er niet uit. Je hebt het gevoel dat de antwoorden dieper zitten dan in je koppie.

Wat kan ik als resultaat verwachten? 

Jij zult je altijd lichter voelen, omdat de inzichten altijd en alleen van jou en voor jou zijn. Door je energielichaam ’schoon te maken’, ontstaat er meer energie en helderheid in jouw doen en denken. Omdat je persoonlijke boodschappen ontvangt en je werkelijk ‘lichter’ bent, kun je verder en vooral zelf grotere stappen maken in jezelf helen.kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai