Brigitte Rijmers

 

Mijn naam is Brigitte Rijmers, ik ben bewustZIJNscoach. Lange tijd ben ik me niet bewust geweest van mijn belemmerende overtuigingen en dat ervaringen uit het verleden zoveel impact op me hadden. Ik dacht er niet over na, maar voelde me toch steeds ongelukkiger worden. Ik vond dat ik niets te klagen had en overtuigde mezelf dat ik gelukkig was. Dit resulteerde in 2004 in een burn-out. Ik werd gedwongen om een helend proces met mezelf aan te gaan. En een transformatie van 180 graden was het gevolg. Deze transformatie gun ik iedereen!
Email: brigitte@coachingheftineigenhanden.nl- Tel: 06 13363837 - Website: www.coachingheftineigenhanden.nl

 

Ik begeleid op diverse manieren:

Workshops
Centraal in mijn workshops zijn de thema’s focus, (her)ontdekken van je eigenwaarde, eigenliefde (zelf)vertrouwen en loslaten van twijfels, onzekerheden en oordeel. Kijk voor meer informatie over de diverse workshops op coachingheftineigenhanden.nl/trainingen

Access Bars

Door een lichte aanraking op 32 punten op je hoofd kom je in een andere staat van zijn. Hierdoor geef je jezelf de mogelijkheid om spanningen die je ervaart op diverse gebieden in je leven te ontladen. Access Bars geeft je letterlijk toegang tot een nieuw bewustzijn waardoor je betere keuzes voor jezelf kan en durft te maken. Daarnaast ervaar je een diepe ontspanning.
Meer informatie over een access bars behandeling: coachingheftineigenhanden.nl/accessbars

Persoonlijke energetische coaching

Ook geef ik individuele coaching waarbij ik een stukje met je meeloop om dichter bij jezelf te komen, meer energie te krijgen en weer voelen dat ook jij mag staan voor je behoeften. Ik hanteer diverse methodes waaronder werken met het innerlijk kind, EFT en Access Bars.

Wil je meer weten over me weten kijk dan op www.coachingheftineigenhanden.nl

Of neem contact met me op via 06-13363837 of brigitte@coachingheftineigenhanden.nl


 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai