Gabrielle Baij 
Zelfstandig ondernemer sinds 2001. Oprichtster van BAAI - Kracht door verbinding. Taken binnen BAAI; Directie, administratie, netwerkbeheerster en evenementen. Talent en passie; spiritueel leraar, training, (ZZP)coaching, healing, edelstenen.
Bedrijf: Baai.nu. Tel: 06 33653694 Email: gabrielle.baij@gmail.com. LinkedIn; Gabrielle Baij

 


 

 

 


In 2001 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in coaching en healing, Back to Basics en Bedrijfshelder
Toen ik begon met mijn eigen praktijk merkte ik dat ik heel goed ben in het begeleiden/coachen van mensen in hun bewustwording, en in healing. Die dingen waar mijn passie ligt. Daarnaast komt er veel meer bij kijken wil je succesvol zijn: jezelf promoten, marketing, boekhouding en administratie. Kortom dingen die niet in mijn lijn lagen.
Hoe promoot ik mezelf? Hoe maak ik zo’n tekst waardoor mensen zich aangesproken voelen om bij mij voor individuele c.q. groepsbegeleiding te komen? Hoe zorg ik dat ik zichtbaar wordt? Hoe zet ik de boekhouding op? Kortom vragen die niet zo makkelijk te beantwoorden zijn. Je komt jezelf tegen in je angsten, onzekerheden en twijfels. Maar wat doe je ermee? Inmiddels heb ik geleerd de koe bij de horens te vatten en te staan voor wie ik ben. Tijd om datgene op te zetten wat ik in mijn hart al jaren wist: de start van BAAI. Binnen BAAI is er een netwerk van zelfstandig ondernemers die ieder met hun eigen kwaliteiten zich presenteren. Wil je ook onderdeel uitmaken van dit netwerk?
Bel me dan voor een afspraak op 06 336 536 94 of stuur een mail naar info@baai.nu


 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai