Gabrielle Baij 
Zelfstandig ondernemer sinds 2001. Oprichtster van BAAI - Kracht door verbinding. Taken binnen BAAI; Directie, administratie, netwerkbeheerster en evenementen. Talent en passie; spiritueel leraar, training, coaching, healing, edelstenen.
Bedrijf: Baai.nu. Tel: 06 33653694 Email: gabrielle.baij@gmail.com. LinkedIn; Gabrielle Baij

 


 

 

 


In 2001 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in coaching en healing, Back to Basics en Bedrijfshelder. Daarnaast veelzijdig in kleur en creatie. Denk hierbij aan workshops of intuïtieve begeleiding op het creatieve vlak. De planning hiervoor kun je vinden bij evenementen agenda.
Toen ik begon met mijn eigen praktijk merkte ik dat ik heel goed ben in het begeleiden/coachen van mensen in hun bewustwording en healing. Die dingen waar mijn passie ligt. Daarnaast komt er veel meer bij kijken wil je succesvol zijn: jezelf promoten, marketing, boekhouding en administratie. Kortom dingen die niet in mijn lijn lagen.
Hoe promoot ik mezelf? Hoe maak ik zo’n tekst waardoor mensen zich aangesproken voelen om bij mij voor individuele c.q. groepsbegeleiding te komen? Hoe zorg ik dat ik zichtbaar wordt? Hoe zet ik de boekhouding op? Kortom vragen die niet zo makkelijk te beantwoorden zijn. Je komt jezelf tegen in je angsten, onzekerheden en twijfels. Maar wat doe je ermee? Inmiddels heb ik geleerd de koe bij de horens te vatten en te staan voor wie ik ben. Tijd om datgene op te zetten wat ik in mijn hart al jaren wist: de start van BAAI. Waar ik eerst bezig ben geweest met een netwerk van zelfstandig ondernemers op te bouwen is nu het moment gekomen om er per 1 januari 2017 een franchise onderneming van te maken. Als franchisenemer word je volledig ondersteund op jouw pad naar succesvol ondernemen. We bieden hiervoor alle tools die jij nodig hebt. Of dat nu is op het gebied van marketing, van bewustwording of gaan staan voor wie jij bent. Het maakt niet uit. Wij faciliteren en inspireren je hierin.

Wil je meer weten? Bel me dan voor een afspraak op 06 336 536 94.


 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai