Gerard Wouters

 

Mijn naam is Gerard Wouters en ik ben de oprichter en eigenaar van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut wat ik in 1997 gestart ben, destijds onder de naam Niranam Gezondheidsinstituut.
Mijn missie:
Het is mijn missie om inzicht te geven in de Taoïstische levensfilosofie. Ik creëer daarmee een andere levenshouding waardoor het leven veel simpeler wordt en je door de vele inzichten allerlei psychische en fysieke klachten heel snel kunt oplossen. Hiermee help ik jouw levenskwaliteit en eigenwaarde enorm te verbeteren.

 

Mijn passie:

Het is mijn passie om mensen te helpen transformeren in een betere versie van zichzelf en daarbij hun klachten te overwinnen. Dat kan en mag ik doen omdat ik zelf ook al die situaties en klachten in het verleden heb moeten overwinnen en hen daar dus uitstekend in kan begeleiden. Dat doe ik al vanaf 1997 met heel veel plezier met behulp van de eeuwenoude Taoïstische levenswijze. Daarnaast geeft ik al 18 jaar 2-daagse trainingen en sinds 2017 geef ik een opleiding in het waarnemen van lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Een behoorlijke stap in persoonlijke ontwikkeling. Nooit gedacht dat ik uiteindelijk ook nog een leraar zou worden.

Ik geef mensen een gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken waardoor ze snel genezen van psychische en fysieke klachten die daarvan de oorzaak zijn. Dit gebeurt door middel van een Taoïstische vorm van manuele therapie, EMDR en story telling volgens de Taoïstische filosofie. De Taoïstische Niranam-methode is al 22 jaar een begrip in Nederland. Voor bedrijven: wanneer u het ziekteverzuim enorm wilt verminderen adviseer ik u om contact op te nemen. De ervaring leert dat ik u minimaal 35.000,- per persoon kan besparen op psychisch verzuim. Ik geef ook 2-daagse (in-company) trainingen ter preventie van verzuim. Ik bereikbaar op 06 - 50 912 376 https://taoistisch.nl/


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai