Maria Peen
Ik ben Maria Peen van Healingpraktijk XXL in Balans. Door jarenlange strubbelingen met mijn overgewicht en gepest te zijn, had ik het gevoel van ik mag er niet zijn, slecht zelfbeeld, onzeker, schaamte en angst. Juist ook deze ervaringen zorgde voor groei. Met behulp van de opleidingen die ik heb gevolgd maakt het mij tot een coach die als geen ander voelt en weet wat u doormaakt. Zo is het idee, mede door mijn gidsen en engelen, ontstaan voor Healingpraktijk XXL in Balans. Tel: 0654225151. Email: xxlinbalans@ziggo.nl


Met XXL in Balans wil ik je coachen/helpen:
- Weer je eigenwaarde terug te krijgen - Weer je zelf te kunnen accepteren - Weer in je kracht te komen staan - Weer lichaam en geest in Balans te krijgen.
Ik begeleid op diverse manieren: Energetisch Coaching en Energetische Healing, Mindfulness Coaching, Life Coaching. Voeding / leefstijl Coaching.

XXl in Balans Biedt de volgende cursussen aan:
Reiki Mikao Usui systeem
Reiki 1 inwijdingen met certificaat
Reiki 2 inwijdingen met certificaat
Reiki Master (reiki 3a en 3b) inwijdingen en certificaat
Diverse XXL in Balans leefstijl pakketten

Wil je een healing, een coaching sessie of een van de cursussen volgen neem dan contact met me op via 0654225151 of xxlinbalans@ziggo.nl


 

 

 

 

 

 

 

 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai