Martina Plänitz
Mijn naam is Martina Plänitz en mijn grote passies zijn creativiteit en positiviteit!!! Al jaren droomde ik van een eigen bedrijf en om zelfstandig aan de slag te gaan. In april 2016 was het zover en ben ik samen met Sabina begonnen met MoonFeelings!!! Na een inspirerend en geweldig jaar samen te hebben ondernomen werd het tijd dat we ieder voor zich verder gaan. Sabina heeft intussen haar eigen bedrijf Luna Sanco en ik ga door met MoonFeelings. Wij werken nu als 2 individuele bedrijven goed samen. MoonFeelings is mijn grote passie met als basis creativiteit en anderen leren om positief in het leven te staan. www.moonfeelings.nl - Facebook MoonFeelings.

Bewaren


MoonFeelings Reiki, Bars, workshops

IK HOU VAN HET LEVEN, ook al is het niet elke dag makkelijk. Ik weet dat na regen altijd de zon weer gaat schijnen, soms moeten wij wat meer moeite doen, maar het gebeurd echt. En deze positieve vorm van leven, zit ook in mijn liefde voor de creatieve dingen. Door haken, breien of het werken met Encaustic Art voel ik me blij, vergeet ik de tijd en ben helemaal mezelf.

Vrienden en kennissen die mij kennen weten dat ik altijd vriendelijk, vrolijk en positief ben. Ik denk in oplossingen en niet in problemen, ben sociaal en maak snel contacten met andere en ik ben creatief.

En nog een waardevolle eigenschap ik geef niet op.

Met mijn nieuwe passie, wil ik jou inspireren en als je het toelaat helpen om positiever in het leven te gaan staan. Durf jezelf te zijn en ontdek wat creativiteit voor jou kan betekenen.

Ik nodig je uit vanuit mijn hart om mij te leren kennen via mijn Website, Facebook en/of natuurlijk Live!!!


 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai