Robert Buizer
Mijn naam is Robert Buizer, 46 jaar, geboren en getogen in Heerhugowaard. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mensen… in communicatie en contacten tussen mensen, verbanden met ziektes en voeding, “boeren” psychologie, positiviteitsbenadering en mensen/culturen/geloven samen laten smelten/komen/werken. Ofwel: het mens zijn waar ik vanuit ga dat lichaam, geest en ziel in balans dient te zijn en dat de basis(behoefte) van elke mens eigenlijk gelijk is ongeacht geslacht, geloof, cultuur of achtergrond, etc. www.backtwobasic.nl


Ongeveer 7 jaar geleden kwam ik in aanraking met de term HSP. Binnen HSP ben ik verder Gaan zoeken daar ik mezelf er volledig in herkende. Om mezelf te leren kennen, innerlijke (en lichamelijke) rust te krijgen, te leven zonder angsten, etc, heb ik hierna diverse cursussen en trainingen gedaan/gevolgd zoals: Reiki, Ki-training, Body & Soul fusion, Mir-methode en meditatie. Ook heb ik veel boeken, onderzoeken en documentatie hierover gelezen maar heb volledig een eigen wijze ontwikkeld v.w.b coaching en training. Reiki 1 was voor mij de start van een complete verandering in mijn leven, in mijn zijn. Ik kreeg rust, ik werd sterker, zelfverzekerder, stond in mijn kracht, durfde beslissingen te maken voor mezelf en leerde mijzelf kennen. Hierdoor merkte ik dat ik volledige rust, geluk en liefde leerde kennen. Het zat, en zit, in mezelf net zoals deze rust, dit geluk en liefde in eenieder zit! Alleen is de vraag: hoe krijg je dat naar boven? Hoe kom je in je eigen kracht te staan?

Binnen mijn werk kwam ik dagelijks jongeren tegen met ander gedrag bestempeld met bijvoorbeeld ADHD, PD-nos, ODD, ASS, en ga maar zo door. Ik schat in dat bij minimaal 65% van deze jongeren hele andere dingen speelden. Ik realiseerde mij dat het dus niet alleen voor jongeren gold, maar ook voor (jong)volwassenen. Ik kwam daarbij (jong) volwassenen tegen met zowel kleine als grote problematiek, grote en kleine onrust, lichte klachten/symptomen tot ernstige ziektes, onrust in hoofd tot behoorlijke verwardheid.

Vandaar ook dat ik naast het opstarten van een jeugdcentrum (www.jc-differenze.nl) de praktijk van Back2Basic ben gestart. Deze is bedoeld voor zowel jongeren als volwassenen maar ook voor ouder(s) en kind/jongere. Door middel van een combinatie van coaching/training al dan niet met oefeningen vanuit KI, Reiki, aarding, eventueel advies over voeding, is een unieke samensmelting ontstaan van ondersteuning waardoor er met een betrekkelijk weinig aantal gesprekken al een structurele verandering kan ontstaan bij de mensen die wij coachen.

Je kunt terecht bij Back 2 Basic voor coaching/training voor onder andere: HSP, HSS, ADHD, PDnos, ASS, ODD, PTSS, overprikkeling, burn-out, vele vormen/soorten ziektes/klachten/symptomen, zielsverwantschap, etc.

Tevens geven wij Reikibehandelingen en Reiki opleidingen. (1, 2 en 3A/B)

Coach/ Trainer/ Reiki master / Ervaringsdeskundige

Blogs : robbuizer.blogspot.nl

Telefoon : 06-24903340

“Welkom bij Back 2 Basic, welkom bij jezelf.”

 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai