Sjoerd Hidma
Ik ben Sjoerd Hidma en ben werkzaam in de praktijk "Art of Healings"
Deze naam heb ik bewust gekozen daar er vele vormen van heling mogelijk zijn en een ieder werkt op zijn/haar manier. Reeds ruim twintig jaar ben ik actief op dit vlak en kijk naar de diepere onderliggende lagen van jou.

 

We hebben allemaal last van deze zaken en zorgen voor verstoringen vanwaaruit van alles kan ontstaan.
Een fysieke of mentale klacht komt meestal dan ook vanuit die diepte naar boven.
In de kern kun je dit proces herstellen en dat is ook waar ik met je naar toe werk.
Ik gebruik hiervoor de gereedschappen (gaven) om samen tot een oplossing te komen.
Ik zie je graag in mijn praktijk in heerhugowaard.

fijne dag en vergeet niet te lachen.


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai