netwerkpartner
Tooske Treep
Ik ben Tooske Treep van “ Edelstenen-en Aromahealing”.
Mijn spirituele inzichten zijn in de loop der jaren sterk gegroeid. Deze mooie inzichten heb ik nu gecombineerd met mijn Edelstenen- en Aromahealing. Voor het versterken van de chakra’s gebruik ik Edelstenen in combinatie met Aromatherapie.
Edelstenen zenden krachtige energieën uit die uw hele wezen positief kunnen beïnvloeden. Met Aromahealing gebruik ik geurende (essentiële) etherische oliën op basis van aromatherapie.
Deze healingen of mijn Reiki behandelingen bieden  ondersteuning en een stukje rust waardoor men fysiek en mentaal weer in balans kan komen.
Op het gebied van Edelstenen en Etherische oliën kan ik je ook een ruim assortiment aanbieden.
Telefoon: 0629623448
Email: tooske_31@hotmail.com

 

Op het gebied van Edelstenen en Etherische oliën kan ik je ook een ruim assortiment aanbieden.

In de loop van 2021 kun je hiervoor ook terecht op mijn website voor het uitzoeken van een etherische olie, mooie edelstenen en sieraden voor jezelf of om cadeau te doen.

Wil je een afspraak inplannen of een reading op afstand dan kun je mij bereiken via onderstaande gegevens.

Telefoon: 0629623448

Email: tooske_31@hotmail.com


 

 

 

 

 

 

 

 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai