Wilma Alleman
Doen waar je van houdt, waar je passie ligt, en daar mensen mee vooruithelpen. Ik hou ervan!
Al 12 jaar help ik mensen zich te bevrijden van hardnekkige patronen, blokkades en ander in de weg zitters van een gelukkig leven. Oude zooi op te ruimen, schoon schip te maken, een last van hun schouders af te krijgen. Ruimte te scheppen voor het nieuwe.
Opgeruimd de toekomst in dus!

 


 

 

 


Dat doe ik met hulp van de mooiste techniek die ik ken, systemisch werk en familieopstellingen. Ook heel handig in mijn werk als docent met jongeren, en als uitvaartbegeleider.
Ik geef ook de Bars, die fijne, zachte methode om rust in hoofd en lijf te scheppen, en je los te maken van oude overtuigingen die je beperken in je ontwikkeling.
Heb gelukkig ook nog tijd voor een privéleven, met man en dochters en mijn geweldige vriendinnen. Met hen ga ik naar de film en het theater, en naar bos en strand voor een lekkere lange wandeling met ons keeshondje.

Je kan me bellen / appen / mailen als je met mij wilt werken 06 244 97 309 / wilma.alleman@gmail.com
Kijk ook eens op mijn sites www.familieopstellingennoordholland.nl als je ook opgeruimd de toekomst in wil
Acceswilma.nl voor als je rust in hoofd en lijf wil met de Bars of de Bars wil leren.


 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai