Paul Kramer
Ik ben Paul en sinds 2015 actief in de wereld van de spiritualiteit. Mijn verhaal is er 1 van vallen en opstaan, diepe processen die doorleefd en verwerkt moesten worden. De levenswijsheid en mijn eigen wijsheid heeft mij gebracht bij diverse mooie teachers. Zij helpen of hebben mij geholpen om dichtbij mijzelf te kunnen komen. Geboren in Oudkarspel in 1967 en daar ook mijn jeugd te hebben doorgebracht weet ik wat deze regio nodig heeft.

 

 


Oheyo Lieve mensen!

Ik ben een medium die dichtbij de klei leeft en niet te zweverig, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. De consulten die ik mag geven zijn daar ook mee doorspekt, je krijgt bij mij niet te horen wat je wel en niet moet doen. Jij weet wat je nodig hebt en ik probeer je daar naar toe te brengen. Door zuiver contact met mijn gids(en) en krachtdier(en) komen de boodschappen door. Op sommige momenten zijn ze lief maar het kan ook zijn dat ze je hardhandig toespreken, net wat je op dat moment nodig hebt om verder te kunnen. Dat is mijn doel om jou weer verder op je pad te brengen. Via blogs zal ik uitleggen wat een Sjamaan zoal doet en wat een Sjamaan is. Bij mij in de praktijk aan de G. Rietveldweg 4
1703 DD Heerhugowaard zal je merken dat ik je in het centrum van jouw leven zet.

Waarvoor kun je bij mij terecht?
• Healing
• Reading
• Medicijn wiel
• Trance reizen
• Chakra healing
• 4 windrichtingen healing
• Sjamanen drum sessies
• En veel meer, kijk daarvoor op www.pakraspirit.nl

Mijn doel is om jullie via leerzame avonden een kijkje te laten nemen in de keuken die het Sjamanisme heet. Sjamanen leven volgens de traditie waarin zij leven, voor mij zijn dat de Native Americans. Voordat we de avond of middag in gaan, volgen we het ritueel zoals die al eeuwen gebruikt wordt. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind. Volg het programma via www.baai.nu En ik hoop je terug te zien op 1 van de sessies of in Heerhugowaard, G. Rietveldweg 4, 1703 DD.

Met vriendelijke groet: Paul Kramer- Pakraspirit


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai