Wilma Alleman

Doen waar je van houdt, waar je passie ligt, en daar mensen mee vooruithelpen. Ik hou ervan! Al 12 jaar help ik mensen zich te bevrijden van hardnekkige patronen, blokkades en andere in de weg zitters van een gelukkig leven. Oude zooi opruimen, schoon schip maken, een last van hun schouders af krijgen. Ruimte scheppen voor het nieuwe. Opgeruimd de toekomst in dus!

>>Lees meer over Wilma>>


 

Vanessa Koomen

Ik ben Vanessa Koomen van Spiritueel Centrum De Vlindertuin. Bij mij kun je terecht voor een Reading (van jezelf maar ook voor het contact met overledenen), voor een Healing of Engelenkaartenlegging. Tevens kun je voor Reiki en Dierencommunicatie bij mij terecht. Ik behandel ook (huis)dieren. En ik heb een mooie collectie edelstenen voor de verkoop.

>>lees meer over Vanessa>>


 

Maria Peen

Ik ben Maria Peen van Healingpraktijk XXL in Balans. Door jarenlange strubbelingen met mijn overgewicht en gepest te zijn, had ik het gevoel van ik mag er niet zijn, slecht zelfbeeld, onzeker, schaamte en angst. Juist ook deze ervaringen zorgde voor groei. Met behulp van de opleidingen die ik heb gevolgd maakt het mij tot een coach die als geen ander voelt en weet wat uw doormaakt.

>>lees meer over Marja Peen>>


 

Tooske Treep

Ik ben Tooske Treep van “ Edelstenen-en Aromahealing”.

Mijn spirituele inzichten zijn in de loop der jaren sterk gegroeid. Deze mooie inzichten heb ik nu gecombineerd met mijn Edelstenen- en Aromahealing. Voor het versterken van de chakra’s gebruik ik Edelstenen in combinatie met Aromatherapie.

Edelstenen zenden krachtige energieën uit die uw hele wezen positief kunnen beïnvloeden. Met Aromahealing gebruik ik geurende (essentiële) etherische oliën op basis van aromatherapie.

Deze healingen of mijn Reiki behandelingen bieden  ondersteuning en een stukje rust waardoor men fysiek en mentaal weer in balans kan komen.

Op het gebied van Edelstenen en Etherische oliën kan ik je ook een ruim assortiment aanbieden.

Telefoon: 0629623448

Email: tooske_31@hotmail.com

>>lees meer over Tooske Treep>>


 

netwerkpartner

kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai