Gabrielle Baij

Zelfstandig ondernemer sinds 2001. Oprichtster van BAAI - Kracht door verbinding. Taken binnen BAAI; Directie, administratie, netwerkbeheerster en evenementen. Talent en passie; coaching, healing, creatief begeleiden. Bedrijven: Gabrielle.nu - Bedrijfshelder.nl - Baai.nu. Email; gabrielle.baij@gmail.com. LinkedIn; Gabrielle Baij Tel: 06 33653694 >>Lees meer over Gabrielle>>


Wilma Alleman

Doen waar je van houdt, waar je passie ligt, en daar mensen mee vooruithelpen. Ik hou ervan!
Al 12 jaar help ik mensen zich te bevrijden van hardnekkige patronen, blokkades en andere in de weg zitters van een gelukkig leven. Oude zooi opruimen, schoon schip maken, een last van hun schouders af krijgen. Ruimte scheppen voor het nieuwe.
Opgeruimd de toekomst in dus!
>>Lees meer over Wilma>>


 

Marja Peen

Ik ben Marja Peen van Healingpraktijk XXL in Balans.

Door jarenlange strubbelingen met mijn overgewicht en gepest te zijn, had ik het gevoel van ik mag er niet zijn, slecht zelfbeeld, onzeker, schaamte en angst.

Juist ook deze ervaringen zorgde voor groei. Met behulp van de opleidingen die ik heb gevolgd maakt het mij tot een coach die als geen ander voelt en weet wat uw doormaakt.

>>lees meer over Marja Peen>>


 

Brigitte Rijmers

Ik ben Brigitte Rijmers en ik ben bewustZIJNscoach en trainer. Ik woon in Alkmaar samen met Peter mijn man...Nu maak ik bewuste keuzes en ik doe waar ik energie van krijg, plezier in heb, zo ben ik een blijer mens geworden en dat gun ik jou ook. Mijn workshops en trainingen geef ik vanuit BAAI. >>lees meer over Brigitte>>


 

Gerard Wouters

Mijn naam is Gerard Wouters en ik ben de oprichter en eigenaar van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut wat ik in 1997 gestart ben, destijds onder de naam Niranam Gezondheidsinstituut.

Mijn missie:

Het is mijn missie om inzicht te geven in de Taoïstische levensfilosofie. Ik creëer daarmee een andere levenshouding waardoor het leven veel simpeler wordt en je door de vele inzichten allerlei psychische en fysieke klachten heel snel kunt oplossen. Hiermee help ik jouw levenskwaliteit en eigenwaarde enorm te verbeteren.>>lees meer over Gerard>>


 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai