Gabrielle Baij

Zelfstandig ondernemer sinds 2001. Oprichtster van BAAI - Kracht door verbinding. Taken binnen BAAI; Directie, administratie, netwerkbeheerster en evenementen. Talent en passie; coaching, healing, creatief begeleiden. - Baai.nu. Email; gabrielle.baij@gmail.com. LinkedIn; Gabrielle Baij Tel: 06 33653694 >>Lees meer over Gabrielle>>


 

Wilma Alleman

Doen waar je van houdt, waar je passie ligt, en daar mensen mee vooruithelpen. Ik hou ervan!
Al 12 jaar help ik mensen zich te bevrijden van hardnekkige patronen, blokkades en andere in de weg zitters van een gelukkig leven. Oude zooi opruimen, schoon schip maken, een last van hun schouders af krijgen. Ruimte scheppen voor het nieuwe.
Opgeruimd de toekomst in dus!
>>Lees meer over Wilma>>


 

Sjoerd Hidma


Ik ben Sjoerd Hidma en ben werkzaam in de praktijk "Art of Healings"

Deze naam heb ik bewust gekozen daar er vele vormen van heling mogelijk zijn en een ieder werkt op zijn/haar manier. Reeds ruim twintig jaar ben ik actief op dit vlak en kijk naar de diepere onderliggende lagen van jou.>>Lees meer over Sjoerd>>


Marja Peen

Ik ben Marja Peen van Healingpraktijk XXL in Balans.

Door jarenlange strubbelingen met mijn overgewicht en gepest te zijn, had ik het gevoel van ik mag er niet zijn, slecht zelfbeeld, onzeker, schaamte en angst.

Juist ook deze ervaringen zorgde voor groei. Met behulp van de opleidingen die ik heb gevolgd maakt het mij tot een coach die als geen ander voelt en weet wat uw doormaakt.

>>lees meer over Marja Peen>>


 


kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai