Paul Kramer

Ik ben Paul en sinds 2015 actief in de wereld van de spiritualiteit. Mijn verhaal is er 1 van vallen en opstaan, diepe processen die doorleefd en verwerkt moesten worden. De levenswijsheid en mijn eigen wijsheid heeft mij gebracht bij diverse mooie teachers. Zij helpen of hebben mij geholpen om dichtbij mijzelf te kunnen komen. Geboren in Oudkarspel in 1967 en daar ook mijn jeugd te hebben doorgebracht weet ik wat deze regio nodig heeft.

>>lees meer over Paul Kramer>>


Maria Peen

Ik ben Maria Peen van Healingpraktijk XXL in Balans. Door jarenlange strubbelingen met mijn overgewicht en gepest te zijn, had ik het gevoel van ik mag er niet zijn, slecht zelfbeeld, onzeker, schaamte en angst. Juist ook deze ervaringen zorgde voor groei. Met behulp van de opleidingen die ik heb gevolgd maakt het mij tot een coach die als geen ander voelt en weet wat uw doormaakt.

>>lees meer over Maria Peen>>


Tooske Treep

Ik ben Tooske Treep van “ Edelstenen-en Aromahealing”.

Mijn spirituele inzichten zijn in de loop der jaren sterk gegroeid. Deze mooie inzichten heb ik nu gecombineerd met mijn Edelstenen- en Aromahealing. Voor het versterken van de chakra’s gebruik ik Edelstenen in combinatie met Aromatherapie.

Edelstenen zenden krachtige energieën uit die uw hele wezen positief kunnen beïnvloeden. Met Aromahealing gebruik ik geurende (essentiële) etherische oliën op basis van aromatherapie.

Deze healingen of mijn Reiki behandelingen bieden  ondersteuning en een stukje rust waardoor men fysiek en mentaal weer in balans kan komen.

Op het gebied van Edelstenen en Etherische oliën kan ik je ook een ruim assortiment aanbieden.

Telefoon: 0629623448

Email: tooske_31@hotmail.com

>>lees meer over Tooske Treep>>


 

netwerkpartner

kracht-door-verbinding-baai

De netwerkpartners van Baai zijn, door samenwerking, in staat om jou op een dieper niveau daar te brengen waar jij naar toe wilt. Dit alles vanuit de Liefde, kwaliteiten en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Denk er eens over om een combi aan te gaan en wie weet wat voor moois het jou kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

nieuwsbrief-baai